متن کامل خبر

فراخوان جشنواره انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه‌های سراسر كشور

خلاصه خبر: فراخوان جشنواره انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه‌های سراسر كشور منتشر شد.

به منظور شناسایی و معرفی الگوی مناسب دانشجویی، افزایش مراتب معنوی و تشویق دانشجویان به پایبندی و گسترش اصول و ارزش‌های اسلامی و با هدف افزایش تحرک و شادابی اجتماعی و شناسایی استعدادهای برتر علمی فرهنگی، انتخاب و معرفی دانشجویان نمونه دانشگاه‌های سراسر كشور به شرح ذیل برگزار می‎شود:

تاریخ ثبت نام: 20/07/98 تا 04/08/98

ثبت نام از طریق: سایت انتخاب دانشجوی نمونه:

الف) وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری (portal.saorg.ir)

ب) وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی (nemooneh.behdasht.gov.ir)

زمان برگزاری مراسم و معرفی و تقدیر از دانشجویان نمونه كشور توسط مقامات كشوری از سوی وزارت متبوع اعلام خواهد شد.

دانشجویان عزیز ضروریست، پس از مطالعه آیین نامه موارد ذیل را رعایت نمایید: 1-اخذ تأییدیه‌های مورد نیاز برای مدارک ارسالی 2- ثبت نام از طریق سامانه مذکور 3- تهیه پرینت از تمام صفحات بلافاصله پس از درج اطلاعات درهر صفحه از سامانه فوق الذکر (تک تک صفحات) 4- ایجاد یک ستون در کنار هر جدول در برگ پرینت گرفته شده ، تحت عنوان "شماره پیوست" و نوشتن شماره هر پیوست در آن ستون 5- درج شماره پیوست ها به همان ترتیبی که در جداول مربوط ذکر شده بر روی تصاویر مدارک پیوستی 6- درج پایگاه ثبت مقاله و تعیین ضریب (شاخص) تاثیر مقاله (impact factor) بر روی فتوکپی آن 7-تحویل مدارک حداکثر تا تاریخ 04/08/98، به ستاد اجرایی انتخاب دانشجوی نمونه دانشگاه واقع در طبقه اول ساختمان خوارزمی- مدیریت امور دانشجویی اتاق 111 8- با توجه به شرایط تعیین شده توسط مراجع ذیربط تاریخ ثبت نام و بررسی مدارك تمدید نمی‌شود. مدارک مورد نیاز: الف) تایید معدل و تعداد واحدهای گذرانده ومهر نمودن پرینت اطلاعات آموزشی مربوط توسط اداره کل آموزش (طبقه سوم ساختمان معاونت آموزشی دانشگاه – دفترمدیریت آموزشی) ب) تایید فعالیت‌های فرهنگی توسط اداره امور فرهنگی دانشگاه (طبقه همکف ساختمان خوارزمی، اتاق 1 ) ج) ارائه مستندات پژوهشی به ساختمان خوارزمی- مدیریت امور دانشجویی اتاق 111 نكات مهم: 1- مدارك ارسال شده دانشجویان عودت داده نخواهد شد. 2- دقت در تایپ و شماره‌ گذاری مدارک پیوست‌ و تأیید معدل و واحدهای گذرانده و سایر مدارک كه به صورت كپی و پرینت ارایه می‌شود و برابر اصل نمودن آن توسط سازمان‌ها و واحدهای مربوط و ارائه یک قطعه عكس 4×3 الزامی است. 3- بدیهی است پرونده‌هایی كه به صورت ناقص تحویل ستاد شود قابل بررسی نبوده و از دستور كار خارج می‌شود.

ستاد انتخاب دانشجوی نمونه 20 /07/98

جهت دریافت آئین نامه اینجا کلیک کنید.

24 مهر 1398 / تعداد نمایش : 768