متن کامل خبر


 
برگزاری اولین همایش بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

خلاصه خبر: اولین همایش بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران با همکاری دانشگاه تربیت مدرس و انجمن علوم و صنایع غذائی ایران 27 تا 29 مهرماه جاری در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برگزار می شود.

اولین همایش بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران با همکاری دانشگاه تربیت مدرس و انجمن علوم و صنایع غذائی ایران 27 تا 29 مهرماه جاری در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برگزار می شود.
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران با هدف هدایت پتانسیل تحقیقاتی دانشجویان کشور به سمت حل مشکلات و نیازهای صنایع غذایی، فراهم سازی بستر مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع به محققان و دانشجویان کشور، فراهم نمودن زمینه جذب طرح‌های پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکت‌های صنعتی توسط پژوهشگران و صنعتگران داخلی و خارجی، ایجاد فضای تعامل و هم اندیشی علمی بین پژوهشگران و اندیشمندان حوزه‌های مختلف علوم و صنایع غذایی، دعوت از اساتید، دانشمندان، محققان، سیاستگذاران و دانشجویان مرتبط با علوم و صنایع غذایی از ایران و سایر کشورها برای ارائه دستاوردهای جدید علمی، پژوهشی و فناوری، گسترش همکاری‌های بین المللی در صنعت غذا، برگزاری جلسات هم اندیشی، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و تبادل اطلاعات و در نهایت انعکاس نتایج پژوهش‌های انجام شده به بخش‌های اجرایی و تولیدی صنایع غذایی برای رفع موانع و مشکلات فراروی و تولید و نیز صادرات محصولات غذایی 27 تا 29 مهرماه جاری برگزار می شود.
این کنگره حول محورهای: کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا، روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، پری‌بیوتیک و پروبیوتیک، کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی، ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی، امنیت و ایمنی مواد غذایی، بحران آب و صنایع غذایی، غنی‌سازی مواد غذایی، نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی، میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی، مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی، راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی، فرمولاسیون مواد غذایی، صنایع فرآورده‌های گوشتی، صنایع فرآورده‌های غلات، صنایع بسته‌بندی مواد غذایی، صنایع فرآورده‌های لبنی، صنایع روغن و سایر پژوهش‌های نوین در صنایع غذایی برگزار می گردد.
گفتنی است دکتر محمد علی سحری دبیر علمی و دکتر محمدرضا کوشکی دبیر اجرایی کنفرانس می باشند.


6 مهر 1395 / تعداد نمایش : 2909